30 Mayıs 2010 Pazar

RG Gün 7

Bir ileri bir geri her adım çeyrek final öncesi demek Andy. 3.tur mücadelesinde 3 sette yenildi Amerikalı. Bu maçı da kazanır Ferrer ile eşleşir diyordum ancak her ikisi de elendi Andy tamam da Melzer'in Ferrer'i yenmesi ilginç. Sanırım İspanyollar için iyi bir gün değildi Ferrer, Ferrero yenilireken Verdasco da kendini zor kurtarmış. Geçen sene Djokovic'i yenen soyisimini yazmayı hiç sevmediğim Alman Kohlschreiber'i (umarım doğru oldu:)) zor da olsa 5 sette yendi. Eş zamanlı olarak Nadal-Hewitt maçı olduğu için biraz güme gitse de anlaşılan güzel maç olmuş. Şimdi 2 İspanyol'un karşılaşması var: Verdasco- Almagro. Almagro Verdasco'nun sağlık şartlarından ötürü çeyreğe yakın isim.
arka fona dikkat:)
Nadal-Hewitt maçında geçen seneden daha iyi bir Hewitt vardı. Belki bu kortlarda bir kere yenilirseniz diğer oyuncular tarafından yenilebilirsiniz imajı doğuyor beyinlerde. Ama nafile servis kırsanızda sizin de kendi servisleriniz de bir şeyler yapmanız lazım özellikle 2. servisten puan çıkarma yüzdesi çok düşüktü Hewitt'in. Nadal'ın rakibi Brezilyalı Belluci. (şu tenisçi için Nadal'ın genç rakibi diyorlar ya gülüyorum yahu aralarında 1 yaş var sadece:))
çok güzel bir foto olmuş:)
Günün beklenen maçı olan Sharapova-Henin maçıydı yarım kaldı. Uzun bir aradan sonra Justine RG toprağında set verdi. İlk sette rahat olan Henin, 2. set itibariyele Maria'nın maça ısınmasıyla mı yoksa hava, zemin koşullarının onun yanında olmasıyla mı kazandı. Karanlık bastı maç bugüne sarktı. Dementieva maçından sonra tamamlanacak.
görseller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder