22 Mayıs 2010 Cumartesi

2010 RG Kuraları

Erkekler kurasında Murray- Gasquet dışında çok ilgi çekecek bir karşılaşma yok. Belki de en eğlenceli çeyrek final karşılaşması yine yeni yeniden Gulbis-Federer arasında olan olabilir o da Gulbis Cilic'i geçebilirse. 56843 senedir Nadal' a aynı tarafta buluna Verdasco bu RG'u da boş geçmedi. Kısmet Fernando.

Kadınlarda benim ilk gözüme çarpan Kuznetsova-Cirstea karşılaşması. Biri 09 RG şampiyonu diğeri çeyrek finalisti. Güzel bir maç olacak galiba. İlk turdan gidebilir son şampiyon evine.
Bir çok internet sitesi Henin'in zor bir kura çektiğini söylemiş. Sharapova,Serana, Stosur var onun kısmında. Açıkçası Henin değil onlar kötü bir kura çekmişler diyebilirim. Çünkü kraliçesi olduğu bu kortlarda onu durdurabilecek bir kişi olduğunu sanmıyorum onu durdurabilecek tek şeyin kendini Wimbledon'a saklama düşüncesi olabilir; geri dönüş nedenine, tek kazanamadığı GS'e.
Uzun bir aradan sonra 1 v2 numarada abla kardeş oturuyorlarken yine bir Williams sister finali gelir mi? Sanmıyorum, umarım da gelmez.

RG'ın kuraları(tekler) için:
önce bayanlar:
şimdi de baylar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder