18 Ocak 2011 Salı

Evde Çoluk Çocuk Bekler

Federer'in acelesi var, evde çoluk çocuk bekler onu. Bak Monfils'e evde bekleyeni yok o da uzattıkça uzattı maçı 2-0 geriden gelip kazandı.
Djokovic ile Verdasco'da rahat kazananlar isimlerdendi. Bir de sürpriz bir ilk tur sonucu var: Davydenko. Genel olarak klasik bir ilk tur durumu var, seribaşları rahattı.
Kadınlar tarafına baktığımızda; Sharapova nihayet. Oldukça uzun bir aradan sonra seni Melbourne'de 2. tur semalarında görmek ne güzel:) Yalnız kadınlar tenisinde tatil fazla diye midir nedir çok fazla basit hata vardı Sharapova, Azeranka, ritim buldukça azalacaktır yoksa ileri turların ufku pek de açık olmayacaktır.
WTA'in bir numarası Wozniacki'de yine turun güzel yüzlerinden biri olan Dulko'yu yenerek 2. tura çıktı. İlk kez 1 numara olarak katıldığı GS neler yapar göreceğiz ama kıyafeti çok güzel, çok beğendim:)
Geçen GS lerin aksine (özellikle RG'daki kıyafeti) Venus'un kıyafeti pek bi sade. Son şampiyonun ablasından konuştuk, son finalist Henin zor olsa da bugün turu geçti. Jelena Dokic'de adını bir üst tura yazdırdı.
görseller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder